torsdag 17. april 2008

Oppdatering, Paristur

Min tidligere nevnte Paristur, med Romvogn og Eirik, hangler litt om dagen. Ikke mye, men litt. Mest fordi Tyra, som vi hadde planlagt skulle være med, har trekt seg. Dermed er vi en kapital mindre og turen mangler et kvinnelig alibi. Samme dag som den svikefulle Tyra kastet inn håndkleet traff jeg og Eirik Stine på amfi. Stine gikk i niende klasse når jeg gikk i tiende og vi snakket litt med hverandre den gangen, og hun er grei og hyggelig. I desperasjon spurte jeg henne i det hun paserte (akkurat der vi vanligvis bare sier 'hei' og går videre) om hun kunne tenke seg å være med. Hun skulle tenke på det... Og etter litt masing fra meg over telfonen takket hun nei. Jeg og Eirik satt å stusset på hvem som kunne være med, Eirik gikk igjennom telefonlista hans og endte opp med Ingvild som jeg egentlig ikke kjenner. Vi ringte henne og alt var 'såååå kult asse...' men vi tror ikke hun blir med... Vi har omtrendt gitt opp å få med en til, så det blir vel bare oss to. Så dermed fikk vi en ekstra haikerplass i bilen.


Vi skal dra 1 juli og skal være hjemme 21 juli. I mellomtiden skal vi spise en hamburger i Hamburg, dra en tur innom Amsterdam og besøke graven til Jim Morrison i Paris. Utenom det står vi ganske fritt til å dra, eller gjøre hva om helst. Det blir stas!

The Big Book of Breasts

Som noen kanskje forstår av overskriften, dreier deg seg selvfølgelig her om et eBay produkt som jeg nylig har innkjøpt. Dette er en bok som omhandler pin-up'ens historie, fra tidlig steinalder og utover, og den er selvfølgelig spekket med bilder. Boka sporter hele tre språk; engelsk, tysk og fransk og er blytung. I vekt altså, ikke tung i literær betydning. Den er relativt stor, langt fra pocketstørrelse, og har bilder i både sort-hvitt og farger, beroende på i hvilken tidsalder bildene er tatt. Her er det mye strekmerker og en rekke brystlegender, som Candy Barr og Uschi Digard(som er svensk og har spilt i en del Russ Meyer filmer) har fått sine egne kapitler. Dette er en bok jeg har holdt litt under oppsikt siden jeg leste en artikkel om boka i ViMenn for et års tid siden og her om dagen lysnet det i eBaytåka. Endelig fant jeg noen som kunne frakte boka til normale priser (den er som sagt uhordelig tung), en tysker ikke minst. Jeg slo til og betalte 40 dollar for hele stasen, rundt to hundre kroner (takk til sterk krone) og ventet spent.

Og jeg trengte ikke vente lenge. Frakten var lynrask, den kjappeste jeg har opplevd i et langt eBayliv. Så rask var den faktisk at jeg kun ser to muligheter(og begge alternativ bryter med dagens oppfatning av universet og lener mot kvantefysikk); teleportering, eller en form for tidsreise.

Monica kjørte meg opp på posten (Romvogna er fortsatt nede for telling) hvor jeg kunne hente en enorm eske i en striesekk. Jeg ante ikke hva dette kunne være, det eneste jeg hadde kjøpt som jeg ventet på var jo The Big Book of Breasts men den skulle jo ikke komme før maks et par dager etter. Men der var den altså.
Heldigvis er jeg treg når jeg skriver feedback, dette er av flere grunner; produktet må jo testes og behovsprøves, for i går fikk jeg en mail fra tyskeren jeg kjøpte boka av hvor han beklaget at dessverre ikke hadde boka på lager allikevel. Så fulgte en full tilbakebetaling av mine 40 dollar.
Boka var altså sendt avgårde i en så rasende fart at selv ikke selgeren hadde fått det med seg at den var sendt! Pose og sekk!
Så enten er det snakk om en særdeles rotete tysk kvantemekaniker som har brukt boka i et av sine eksprimenter for å få fortgang i den internasjonale postvesnet, eller så har boka selv oppfattet at den har blitt solgt for så å gå over warpspeed, eller via et ormehull, rett opp til postkontoret i moss.