onsdag 8. april 2009

WriteaPrisoner.com

Snublet innom denne siden igjen, da jeg så at det forrige innlegget med samme tema ble utidig avbrutt.

Jeg vil begynne med denne lekre pin-upen, 22 år gamle Elizabeth Garrett, som sitter inne for innbrudd og Aggravated Battery, som betyr noe sånt som grisejuling. Hun har satt seg som mål blandt annet å bli modell, gifte seg og å gå på skole. Hun setter også pris på om du sender henne penger og frimerker.

Er man interessert i et litt kortere forhold vil jeg anbefale den tidligere bokseren Anthony Fletcher som sitter på Death Row for mord. Han bruker kontaktannonsen sin på å oppsummere boksekarrieren sin.


27 år gamle Thong Lee er kanskje verdens dårligste buddist, da han sitter på Death Row for capital murder, noe som ikke akkurat går godt overens med det buddistiske ikke-voldsprinsippet, og lykkelig uvitende om at han på profilbildet sitt ikke viser et 'Victory', eller 'Fredstegn', men en dobbel langefinger, altså 'Fuck you twice'. Uansett så er Thong glad i å lese bøker, og favoritt boka er Greven av Monte Christo, som jeg faktiskt har lest også, noe han da har til felles med gutta i filmen Sleepers. Han skriver også ' I dont Bite' og 'LOL'.


Mormonere. Bildet i hodet ditt er fra de dresskledde gutt med ryggsekk som jager gamle damer i gågata, men Ryan Muench er også mormoner. Den eneste grunnen til at han ikke går med et skilt som det står Elder på er at han er i fengsel for uaktsomt drap. Han liker '80's hair music', som jeg tolker som puddel rock, han spiller gitar noe som sikkert kommer hendig med rundt leirbålet og på nachspiel, og favoritt filmen hans er Princess Bride, noe han har til felles med mange jenter.


Så whatever the taste, WriteaPrisoner har noe for alle.