mandag 13. april 2009

Mer WriteaPrisoner

Har forelsket meg helt i WriteaPrisoner.com. Så mange spennende mennesker som sitter inne i Statene, sånn som 34 år gamle Angel Garcia, damen som åpner annonsen sin med:

Want to hear a joke?
Did you hear about the dyslexic devil worshiper? He sold his soul to Santa!
Hun skriver videre at hun 'was born with the gift of kindness in my heart and happiness is never far behind kindness.' En skikkelig god klump der altså, men før du forelsker deg helt bør du kanskje vite to ting: Angel sitter inne for overlagt drap, og; hun er født mann.

Så har vi Cynthia Ray som her har laget en annonse som egentlig ikke gir noe mening i det hele tatt, men jeg tror det er en erotisk novelle om en varulv inni der et sted. Hun sitter inne for medvirkning til mord, men kan prøveløslates allerede i år så pass på!

Biseksuelle John Cooper er av den kravstore sorten, han vil skrive med en snill, morsom, ærlig og smart singel kvinne mellom 25 og 35 år som tilhører religonen Wicca. Det er mulig at jeg tar feil, men sånne kvinner er det få av, og om mulig enda færre av dem nettdater mordere fra Alabama. Det at han avslutter med et Wicca-dikt øker kanskje sjangsene hans...

Dette er en knalljente; livstidsdømte og bifile Judy Lloyd. Du finner ikke mange jenter med hennes utseende noe sted. Judy liker å gå på stranda om natta og å føle sanden under føttene mens bølgene slår inn mot strandkanten. Og hun liker ingenting bedre enn å sitte i en mørk sofakork med en hun er glad i. Utrolig alt hva man kan gjøre mens man sitter i fengsel. I tillegg til sitt gode utseende, så har hun også drept noen.

En annen morder som sitter inne på livstid er Amy Davis, damen med de freaky øynene, som beskriver seg selv som 'outgoing' noe en skulle tro var vanskelig å være når man er sperret inne. Hun liker også å reise, så det er mulig jeg har misforstått hele denne 'sitte i fengsel' greia. Hun skriver også at hun går på collage og tar en AA-degree. Jeg vet ikke hva det er, men jeg antar at hun tar eksamen i en spesifikk type batterier.