lørdag 13. juni 2009

Jessica Biel som Jessica Rabbit

Jeg har heller laber tilgang på Youtube, derfor har jeg ikke sett selve sketchen, så jeg har ingen forklaring på hvorfor Justin Timberlake ser ut som han gjør, eller hvorfor Jessica Rabbit dukker opp i bakgrunnen på noe som ser ut som et nyhetsprogram laget av Dissimillis.

Først et bilde av den ekte Jessica Rabbit, sånn for å sett stemningen: Now; To the point:


























torsdag 11. juni 2009

Famous Dwarfes: Jerry Maren!

Det er lenge siden jeg har gitt folk som leser denne bloggen, det de egentlig vil lese om; nemmelig berømte dverger!


Så i dag kommer jeg sterkt tilbake med en av de virkelig store dvergen der ute, Jerry Maren! Og fordi det er så lenge siden skal jeg sømløst snike inn et par puppebilder også, så stay tuned!

Jerry er født i 1920, så du kan jo gjette hvilken film han i hvertfall har vært med i? Det stemmer, Trollmannen fra Oz, og det er dette som kanskje er hans mest kjente rolle, han i The Lollipop League som gir Dorothy en kjærlighet, med andre ord, han i grønt. Hvis du har sett Trollmannen fra Oz, og holder et øye åpent for en dverg i grønne klær så vil du se at han er i nesten alle scenene, det er nesten som om Victor Flemming liker Jerry litt bedre enn de andre.

Jerry har egen stjerne på Hollywood Walk of Fame (nummer 3 fra venstre, helt baki der), riktig nok sammen med de andre Munchkinsene, men det er mer enn Jennifer Tilly har. Derimot har hun vunnet World Series of Poker for damer. Jerry Maren spiller ikke poker på samme nivå, men han har vært med i en Seinfield episode og i filmen TRON som jo har en oppfølger planlagt til 2011, riktig nok uten Jerry.

Mister Maren dukker også opp i filmen Where the Buffalo Roam en slags forgjenger til Fear and Loathing in Las Vegas med mister Ghostbuster som Dr. Hunter S. Thompson og Peter Boyle, bedre kjent som faren til Raymond i Alle elsker Raymond, som Oscar Zeta Acosta (Dr. Gonzo i Fear and Loathing) i tillegg til verdens første helaften rotorscope film(rotorscope er teknikken som sist ble brukt i A Scanner Darkly).

Jerry går stort sett ukreditert sånn som i Planet of the Apes hvor han spiller en barneape, og i Superman and the Mole-Men hvor han spiller nettopp en Mole-Man. Jeg har sett filmen (Planet of the Apes også forsåvidt) og, som navnet tilsier så spiller han jo strengt tatt en av hovedrollene, så jeg synes han burde fått kred for den i hvert fall. Han har blitt regissert av Cecil B. DeMille i Samson og Delilah (også ukreditert) og han har spilt i Veronica Lake (Kim Basinger anyone?) filmen Bring on the Girls som 'Midget doing fireman gag with Spike Jones '. Jerry går også ukreditert henn i The Terror or Tiny Town, verdens eneste allmidget-cast western musikal. Til tross for sin etter hvert høye alder er Jerry veldig aktiv som Munschkin og han å kona drar stadig på konvesjoner og eventer. Personelig ranker jeg han som den nest viktigste gjennlevende Munschinen, kun overgått av Meinhardt Raabe, han i rullestolen helt til høyre på Walk of Fame bildet, da Meinhardt er den eneste gjennlevende som hadde dialog.


Anyway, Jerry Maren, dere!

Fan-Made Megan Fox Supergirl poster



Fan-made Megan Fox Wonder Woman poster



tirsdag 9. juni 2009

The Big Book of Breasts Redux

17 april i fjor fortalte jeg om den vidunderlige boka The Big Book of Breasts, skrevet av Dian Hanson, samtidig som jeg undret meg over hvordan jeg hadde fått den så fort, bare to dager etter at jeg bestilte den. Jeg hypotiserte om ormehull og tidsreiser, men det viste seg at det var jeg som hadde tullet det til.

Jeg hadde sett etter boka en stund før jeg bestilte den på ebay, og det var denne ebay bestillingen jeg fikk tilbake pengene på. Nesten 80 dager senere (det er fristen for å gi feedback på amazon) fikk jeg en mail av nettopp amazon hvor de ba meg gi feedback på mitt kjøp av The Big Book of Breasts. Jeg hadde altså kjøpt samme boka to ganger, men heldigvis for meg fikk jeg ingen bok på ebay.

Det har tatt meg lang tid å manne meg opp til å fortelle sannheten og ødelegge en så god historie som jo alle tidsforskyvnings fortellinger er...

CSI: Miami

I forbindelse med mitt kjøp av CSI: Miami sesong 1, fant jeg denne:

Endless Caruso One Liners

fredag 5. juni 2009

Fikk plutselig lyst på en sånn eske...

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Gjennskapt i papp

og av en Cosplayer


Latskapsinnlegg 5



Latskapsinnlegg 4



Har sett Pumping Iron

Og der var det mange store menn med små truser. Tillat meg å illustrere:

The Guvernator
Leon Brown

Ed Corney

You get the point

Ekstra morsom fordi jeg har vært i samme situasjonen selv. (Tips: Ikke gå gjennom flykontrollen med snekkerbukse)



Metal Gear Solid 3: Subsistence

For en stund siden, nærmere bestemt 13 mars i fjor, vurderte jeg å bytte MGS3: Snake Eater spillet mitt mot med MGS3: Subsistence (og mest sannsynelig betale et klekkelig mellomlegg) hos EB Games. Dette gjorde jeg ikke og Subsistence spillet forsvant fra EB Games hyller. Siden har jeg angret for spillet viser seg å være i overkant dyrt å kjøpe på nettet, stort sett rundt 350 kroner, men på play.com finner man det til 94 pund (!) (<- MG in-joke) eller godt over 1000 spenn. Som jeg nevnte i fjor så inneholder Subsistence, i tillegg til MGS3, også SELVESTE Metal Gear, og oppfølgeren Metal Gear: Solid Snake. I det siste har jeg begynt å holde øye med spill igjen, spill som Subsistence, og spesielt Ico (som er klin umulig å få tak i ved mindre man er villig til å betale importmomsen selv(ved kjøp av varer over 200 kroner via post fra utlandet) men det dukker opp på finn.no ved gjevne mellomrom).

Stor var da min glede når jeg sto på Musikkverket på gamle Amfi og skulle kjøpe CSI:Miami sesong 1 (dette er det eneste jeg og Monica kan se sammen). Etter å ha betalt for nevnte sesong med solbriller av og solbriller på snudde jeg meg bort fra kassa for å gå. Plutselig hørte jeg lyden av harper, skyene delte seg og en tynn lysstripe skinte inn gjennom de skitne vinduene i butikken. Lysstrimen la seg på et eksemplar av MGS3: Subsistence til 350 kroner, satt ned med 70 prosent! 104 kroner og 84 øre! Jeg snappet den til meg med klamme hender og mens endorfinene raste rundt i kroppen min. Jaggu var det enda en bak, men denne var orginal priset til 550! Flaks for meg! Jeg snudde meg 180 grader rundt igjen til damen som nettopp hadde ekspedert meg og David Caruso og la den tykke boksen som er MGS3: Subsistence på disken og betalte i full fart før hun så at den var feilpriset. Huza!
Så nå spiller jeg Metal Gear for alle penga, IKKE bokstaveligtalt, og kan nyte Snake som rookie, og med Big Boss som mentor, og 'Theme of Tara' i timesvis. ('Theme of Tara' er bakgrunnsmusikken laget på typisk tidlig Nintendovis. Si dette høyt 'TARA, TAM TAM TAM. TARA, TAM TAM TAM. Så gjentar du dette i mange, mange timer.)

Latskapsinnlegg 3





mandag 1. juni 2009

Comic Con!

Jeg skal på tur. Til Comic-Con International i San Diego! Woooohooo!


Jeg kjøpte et firedagerspass i fjor, noe som gir meg innpass på Preview night også. Bland Special Guests i år finner vi Sergio Aragonés, mest kjent her hjemme for å publisere i M, Kevin Eastman, mannen bak Teenage Mutant Ninja Turtles, Jim Lee, som har tegnet blandt annet Batman: Hush, Lewis Trondheim, som også blir publisert i M, og mange, mange flere!


Til å begynne med var det meningen at Terri skulle være med også, men det gikk fort opp for meg at hun kom til å være mer opptatt med å være fattig. Med andre ord dro hun en Eirik, etter nesten et år med planlegging, droppet hun ut. Men imotsetning til paristuren som aldri ble noe av, så drar jeg uansett til junaiten.

Jeg hadde håpet å få leid en bil å kjørt til Mexico (som er 22 minutter unna(thank you google maps)) og til Los Angeles, og til San Francisco, og kanskje til Las Vegas. Men, nå viser det seg, at siden jeg er 20 år, er alle bilutleiefirmaer ute etter meg. De hater meg, helt til neste år da jeg er 21. DA er det greit å la meg bruke penger i sjappa demmes.

Så det er mulig jeg aldri kommer noe lenger enn til San Diego, eller så må jeg toge California opp og ned...

Jeg drar 20 Juli og kommer hjem 3 August. Wooohooo!