torsdag 22. november 2007

Ebay; Mulighetenes Marked!

Hva Henning byr på akkurat nå! The Killing Joke: Alan Moores Batman epos. Her får vi se Jokers tilblivelse og boka er også basisen for den nye Batman filmen, The Dark Knight!
Metal Gear Solid: Sons of Liberty, tegneserien # 1- 12: Ikke vet jeg helt historien i det her men den godeste Hideo Kojima (Metal Gear skaper/Gud) har godtatt at den ble laget, så bra må det være. La oss håpe at den inneholder The Death of Raiden! (selv om han skal være med i MGS4 *riste på hodet*)
Metal Gear Solid: Sons of Liberty, tegneserien #0: Teaser til den ordentlige tegneserien.
Pamela Anderson Poster: Før silikon, før bleket hår, før Mr. Lee (hihi), før vhsen(nesten), var hun kun Pamela Anderson,poster pike(Blue Zone Girl) for Labatt øl. Forøvrig i 1989.
Golden Dreams 1955 calendar: Før bleket hår, før berømmelse og navnebytte var hun kun Norma Jean, en all american girl som ville hjelpe de amerikanske soldatene med å holde motet oppe. Det bør nevnes at Marilyn Monroe faktiskt har bekreftet at det er henne på bildet. Jeg har sett at et ordentlig auksjonshus la ut denne med en start pris på 200 dollar og hele greia endte på 360 dollar. Vanligvis koster denne rundt 20-40 dollar. Sucker!